Fællesskab ved fjorden

24. september 2019
En dejlig dag med fællesskab, tryghed og trivsel

Billede af både i lystbådehavnjpg

I september var der aktivitetsdag for frivillige og personer med handicap i Aalborg FRI-TID. Formålet med dagen var at give deltagerne mulighed for at danne relationer på tværs, og få smag på nogle af de mange oplevelser lokalområdet har at byde på.

Det blev en rigtig dejlig dag med efterårssol, der startede ud med grill og frokost i Vestre Fjordpark. Efterfølgende blev der spillet beachvolley og stigegolf, og der var speedbåd-sejlads på Limfjorden. Dagen blev afrundet med kaffe og kage i Skudehavnen.

Læs mere om Aalborg FRI-TID

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)