Et Trygt Natteliv

17. september 2019
Med netværk og gode samarbejdsrelationer sikrer vi det fortsatte arbejde med at understøtte Trygt Natteliv i Aalborg

Resized 20190905 095011 1828

Endnu engang har vi forladt bordet efter et godt og konstruktivt netværksmøde mellem de mange forskellige aktører, der i fællesskab arbejder for Et Trygt Natteliv i Aalborg. Gennem vores efterhånden erfarne netværk med tætte netværksrelationer, kan vi hurtigt indkalde hinanden og sparre om nye udfordringer i nattelivet, hvor vi på tværs af borgere, civilsamfund, professioner og arbejdsområder i fællesskab kan løfte opgaven. Det handler om samarbejde og samskabelse. I det kommende halvår har vi særligt fokus på rusmidler i nattelivet, diskriminerende adfærd i nattelivet, samt at udbrede viden om alternativer til alkohol for byens yngre borgere. Vi arbejder selvfølgelig også videre med at understøtte trygheden for gæsterne i Aalborgs natteliv i forbindelse med transporten til og fra Jomfru Ane Gade. 

Læs mere om Et Trygt Natteliv

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)