ELSK Nørresundby

02. september 2019
Vil du være med når Nørresundby summer af gæstfrihed?

Skilt med teksten - elsk nørresundby.jpgNørresundby får nu Elsk Nørresundby dag, den 19. september 2019, kl. 17.00 – 19.00. Der er lagt op til den helt store besøgsdag, hvor alle i Nørresundby kan komme hinanden ved med venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed – en måde, hvor man kan understøtte trygheden i Nørresundby. Man har mulighed for at tilmelde sig som vært og besøgende og besøgene foregår i eget hjem. Der er check-in i Kvarterets Hus i Løvvangen inden besøg. Er du interesseret så

Læs mere om, om arrangementet på ELSK Aalborgs hjemmeside

eller på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)