Aula

24. september 2019
Den nye kommunikationsplatform på folkeskolerne, i DUS´er, børnehaver og vuggestuer

Billede Af Glade Skoleelever

Aula, den nye kommunikationsplatform på folkeskolerne og dagtilbud går i drift på folkeskolerne i Aalborg i efteråret 2019, og i dagtilbud fra sommeren 2020. For at gøre det nemt for forældrene – og for at kunne skabe sammenhæng mellem barnets liv i dagtilbud og skole bliver både folkeskoler, DUS´er, børnehaver og vuggestuer koblet på det samme system. Aula er udviklet for at understøtte samarbejdet om børns læring, trivsel og tryghed. Det skal ske ved at skabe et velfungerende og sikkert rum for god og nem kommunikation mellem dagtilbud, skoler, forældre, forvaltninger og andre. Aula vil blandt andet indeholde muligheder for at sende beskeder til andre brugere, en opslagstavle med vigtige informationer, kalendere med mulighed for at booke fx skolehjem samtaler, og andre aftaler samt mulighed for at registrere i SFO eller dagtilbud, at barnet er kommet eller gået. Herudover bliver Aula indgangen til oplysninger fra andre systemer, der har med eleven eller barnets hverdag at gøre fx læringsplatformene i skolerne eller andre af kommunens løsninger.

Læs mere Aula 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)