Kom til Huskedag i Nordkraft

20. august 2019
- og bliv klogere på demensområdet og ”det Gode Liv med Demens”

For 7. gang afholder Aalborg Kommune HUSKEDAG på Nordkraft. I år er det lørdag den 7. september kl. 10-15, hvor vi i Aalborg Kommune er med til at markere den Internationale Alzheimer Dag (den 21. september 2019)

Finger Med Sloejfe Af Snor

Det er Aalborg Kommunes Videnscenter for Demens i samarbejde med relevante fagpersoner, som står som arrangører. Temaet i år er ”Det Gode Liv med Demens”. Programmet for dagen er meget varieret og spænder lige fra paneldebat med politikere, forfatter, pårørende og relevante fagpersoner om emnet, foredrag ved ergoterapeut Mette Søndergaard, og en borgerberetning ”Mit Gode Liv med Demens”

Derudover vil der dagen igennem være informationsstande på Turbinetorvet foran Skråen.

Du kan være med til at gøre Aalborg til en mere demensvenlig Kommune - tag din nabo og dine venner med til Huskedagen og bliv klogere på demensområdet, se vores stande, hør foredrag og deltag i paneldebatten.

Program for Huskedagen 

Her kan du læse mere om Demensindsatser

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)