Musikken som drivkraft

16. juli 2019
I maj bød Musikkens Hus i samarbejde med Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning velkommen til arrangementet Musikken som Drivkraft.

Billede Af Mennesker Til Koncert

Formålet med projektet Musikken som Drivkraft var at give mennesker med handicap mulighed for at opleve koncerter i et stort koncerthus, og ikke mindst mulighed for at deltage i planlægningen og afviklingen af koncerterne. På den måde kunne de deltagende opleve at være med til at gøre en forskel, ved at bidrage til et så stort arrangement.

Dagen bød på en markedsplads med præsentation af handicapområdet anno 2019, en lang række koncerter fra bands med tilknytning til handicapområdet, og ikke mindst to festlige koncerter med Hardinger Band.

Aalborg FRI-TIDs rolle i samarbejdet, var at koordinere frivillige på dagen. Til arrangementet var 42 mennesker med handicap nemlig frivillige i en lang række jobfunktioner, så som forplejning, billettering, garderobevagt, sikkerhedsvagt og meget andet. Der var stor fokus på, at de deltagende skulle have en god og tryg oplevelse med at være frivillige. Derfor var der bl.a. arrangeret rundvisninger med gennemgang af jobfunktioner forud for arrangementet, og på dagen var de frivillige på vagt med erfarne medarbejdere fra Musikkens Hus, som kunne støtte dem i opgaverne.

Der kom rigtig mange positive tilbagemeldinger fra deltagende frivillige som fandt det meningsfyldt at være med til at bidrage til arrangementet, føle sig som en del af noget større og få nye bekendtskaber.

Se video fra Musikken som Drivkraft på Musikkens Hus hjemmeside

Læs mere om Aalborg FRI-TID

 

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)