En Vej Ind

02. juli 2019
En skræddersyet og håndholdt indsats hjælper unge, som er motiveret til at droppe kriminalitet og finde deres vej til uddannelse og beskæftigelse

Tidligere evalueringer har vist, at indsatsen ”En Vej Ind” hjælper unge, der er motiveret for at leve en kriminalitetsfri tilværelse, og øger deres beskæftigelses og uddannelsesfrekvens.

Mere end 40 forskellige unge har på nuværende tidspunkt gennemført fire måneders håndholdt indsats. Evalueringer og erfaringer herfra peger på, at målgruppen profiterer af den håndholdte støtte, så de kan klare sig gennem uddannelsessystemet eller komme i beskæftigelse. Derfor fortsætter vi i ”En vej ind” med at arbejde med struktur og elementer, der kan ruste målgruppen til bedre at kunne profitere af eksisterende indsatser i forhold til uddannelse eller beskæftigelse.

Der er hvert år opstart til indsatsen i august og februar måned. Hvis du som fagprofessionel ønsker at indstille unge til indsatsen skal du være opmærksom på, at der er deadline herfor henholdsvis den 1. december og 1. juni. 

Grafer

Du kan kontakte Center for Tværfaglig Forebyggelse på tlf. 99 31 13 42 for at høre mere om indsatsen eller indstille en ung.

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)