Besøg fra Kolding

02. juli 2019
Kolding fik i Aalborg indblik i, hvad samarbejde, samskabelse og "det lange seje træk" betyder for en sammenhængende og tryg kommune.

Øst i Centrum, Center for Samskabelse, Beboerrådgiver i Grønneparken, Fritidscenter Herningvej, Børnehaven Skallerupvej og Center for Tværfaglig Forebyggelse har haft besøg af repræsentanter fra Kolding - nærmere bestemt Byliv Kolding og repræsentanter fra Kolding Kommune.
 Billede Af Mennesker Paa Tur

Da de skulle på studietur og inspireres på det boligsociale og boligstrategiske felt, pegede pilen på Aalborg - behøver vi at nævne, at vi både var glade og stolte over dette valg! Det blev en dag i det boligsociale og boligstrategiske tegn. Ud over indblik i, hvorledes det fysiske går hånd i hånd med det sociale, blev der delt viden om konkrete boligsociale indsatser. Temaerne var forebyggelse, forældreansvar, tryghed, trivsel, uddannelse og beskæftigelse og forebyggende arbejde.

Repræsentanterne fra Kolding fik ved selvsyn indblik i, hvad samarbejde, samskabelse og "det lange seje træk" betyder for en sammenhængende og tryg kommune.

Tusind tak for besøget.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)