Somalisk aften

12. juni 2019
Invitation til en aften i Grønneparken med somalisk mad og spændende oplæg med Abdulkadir Shekh.

Der er både eksotisk mad og spændende viden på programmet, når der d. 21. juni kl. 17-20.30 inviteres til somalisk aften i Globen i Grønneparken, Aalborg Øst.
Somalisk aften er blevet en årlig tradition og et tilløbsstykke, da aftenen samler mange mennesker på tværs af alder og etnisk baggrund. Her er der mulighed for smage på den somaliske kultur, og få en god snak hen over den lækre mad tilberedt af den somaliske kvindeforening ”Foreningen for kvinders vækst”. På aftenen vil der også være et spændende oplæg af Abdulkadir Shekh, som fortæller om Somalia og landets befolkningsgrupper. Abdulkadir er folkeskolelærer og kom selv til Danmark som flygtning for 25 år siden.
 Billede Af Buffet Til Somalisk Aften

Somalisk aften er et af flere lokale initiativer i boligområdet. Beboerrådgiver for Alabu Bolig Nomeda Ring fortæller, at sociale arrangementer som dette er populære, og det er samtidig med til at understøtte trygheden og trivslen i området, da mødet mellem mennesker giver fællesskab og nedbryder fordomme. 

Alle er velkomne, dog kræver det billetter til den beskedne pris af 20 kr. for voksne over 18 år, 10 kr. for unge på 13-17 år og børn under 12 år spiser gratis.
Billetter kan købes ved at kontakte beboerrådgiver Nomeda Ring på mail nr@alabubolig.dk.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)