Sikkerhed på havnefronten

24. juni 2019
Vi har fokus på sikkerhed på havnefronten. Vi er stolte af vores havnefront, der bliver aktivt benyttet, bl.a. til The Tall Ships Races 2019. Det stiller store krav til, at sikkerheden ved vandet er helt i top, så borgerne oplever en høj tryghed.

Sikkerheden på havnekajen i Aalborg blev i foråret styrket med 44 redningsstiger, der er synlige fra både vand- og landsiden. Store events på fjorden og langs havnefronten som The Tall Ships Races 2019 tiltrækker mange mennesker – forventeligt 700 - 800.000 - til vandet, og det betyder, at der er større risiko for, at nogle falder i. Det er TrygFonden, der står bag initiativet med redningsstiger og Aalborg har været heldig at være én af de 7 havne, der har fået stigerne.

Billede Af Tall Ships Races I Aalborg

TrygFondens redningsstiger er udviklet med fokus på synlighed, sikkerhed og funktionalitet, så stigerne er lette at få øje på og nemme at kravle op ad. Stigen er forsynet med en solcelledrevet lysenhed, der oplyser stigen fra skumring til daggry, og trinene er udformet, så man står solidt på dem. Og så er der lavet en bøjle på selve kajkanten, der gør det lettere at kravle det sidste stykke op på land – og dermed redde sig selv.

Læs mere om arbejdet med sikkerhed på havnefronten 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)