Mens Health Week

14. juni 2019
I anledning af Mens Health Week var der mange arrangementer i Aalborg Kommune, som omhandlede mænds sundhed i et bredt folkesundhedsperspektiv. Viden vi gerne deler med andre.

Her oplevede vi, hvorledes der arbejdes med sundhedsfremme for mænd på flere forskellige planer i Aalborg. Vi lærte bl.a., hvad det betyder, at man har et netværk, hvor man har naturoplevelser, hygger, bygger og laver mad sammen. Vi hørte om arbejdet med folkesundhed i et boligsocialt og helhedsorienteret perspektiv, hvor der benyttes nye veje i samarbejdet og samskabelsen for at fremme sundhed, trivsel og tryghed. Vi fik viden om, hvordan man som mand kan komme videre….. og hvilke tilbud Mandecentret har for mænd, der er i krise eller voldsramte.

Billede Af Mennesker Der Er Til Moede

Ove Guldbrandsen formand for Skalborg Mandeklub fortalte om mandespecialiteten "sidelæns kommunikation", for man snakker så godt, når man går skulder ved skulder, eller laver noget sammen.

Arrangementet var arrangeret i et samarbejde mellem Mænds Mødesteder – Skalborg Mandeklub, Sundhedshjørnet, ”Kom Videre Mand”, Mandecentret i Aalborg og Aalborg Boligsociale Forum herunder bl.a. Netværkskoordinatorerne, Center for Tværfaglig Forebyggelse.

Har du eller kender du en mand ung som gammel, der har lyst til at vide mere, kan man læse om

Mænds Mødesteder – Skalborg Mandeklub 

Sundhedshjørnet

Kom Videre Mand 

Mandecentret i Aalborg

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)