Den Royale Mil

07. juni 2019
Lørdag den 8. juni 2019 er alle skolebørn mellem 5 og 12 år inviteret til Den Royale Mil i Aalborg, nyd den kongelige stemning og vind de flotteste præmier til dig og din klasse.

Alle skolebørn mellem 5 og 12 år er inviteret til at deltage i Den Royale Mil, lørdag den 8. juni 2019, klokken 9.30 – 12.00, på Astrupstien v. Bibliotek og Kulturhuset Trekanten. Tag dine klassekammerater med og vind flotte præmier, der bliver et hit for hele din klasse bl.a.:

  • En tur for hele klassen til Fårup Sommerland
  • Kom med hele klassen til AAB fodboldkamp
  • En tur til DGI Legeland for hele klassen
  • Fredagsslik til hele klassen
  • Med mere……

Billede Af Boern Der Loeber I Naturen

Der trækkes lod om hovedpræmierne. Et lod pr. deltager - så jo flere I kommer, jo større er vinderchancerne.

Der er også præmier til dem, der når flest omgange, og klæd dig kongeligt ud, for der er en præmie til flotteste prins eller prinsesse.

Start og målområdet ligger på Astrupstien lige ude foran Trekanten. Løberuten går op ad Durupstien til området omkring ”Globen” ved Aggersundvej og tilbage igen. Ruten på de 1,6 km går igennem Grønneparken, hvor frivillige fra Grønneparken bl.a. vil heppe og hjælpe ved vandposten ved Globen.

Initiativet har fokus på tværs via tryghed, bevægelse og fællesskab. Bag initiativet står Foreningen Grønlandske Børn, Øst i Centrum, Trekanten, DGI Nordjylland, Kvarterværkstedet, Rema 1000 og AAB.

Læs mere om "Den Royale Mil" og tilmelding her

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)