Tryghedsvandring i Storvorde og Sejlflod

16. maj 2019
En dejlig solrig majdag inviterede Storvorde-Sejlflod Samråd, i samarbejde med nøglepersoner fra lokalområdet, på tryghedsvandring i Storvorde-Sejlflod.

 Tryghedsvandring i Storvorde og Sejlflod (1)

Storvorde-Sejlflod Samråd havde i samarbejde med Storvorde-Sejlflod Borgerforening og repræsentanter fra BMX-klubben og FDF inviteret Nordjyllands Politi, Beredskab Nordjylland, og Aalborg Kommune til tryghedsvandring. Fokus for en tryghedsvandringen er, hvorledes Samråd og lokale nøglepersoner kan understøtte trygheden i området.

Byen er naturskønt beliggende 14 km øst for Aalborg Centrum. En by der består af mange ildsjæle der støtter op om det gode lokalsamfund, mødesteder og samvær. En del af ruten gik forbi de mange muligheder for at mødes lokalt, herunder BMX-banen, Sportsklubben og Friluftscentret/FDF.

Samrådet havde, forinden vandringen, fremsendt en beskrivelse og ruteplan. Under vandringen blev der drøftet emner som indbyggerne i Storvorde-Sejlflod har ønsket drøftet, herunder bl.a. samarbejde, inddragelse, udvikling og belysning.

Her kan du læse mere om tryghedsvandringer

Del indhold