Tryghedsvandring i Romdrup-Klarup

06. maj 2019
En af årets første lune og solrige forårsdage inviterede Romdrup-Klarup Samråd parter fra Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune på tryghedsvandring i Romdrup-Klarup.

En af årets første lune og solrige forårsdage inviterede Romdrup-Klarup Samråd parter fra Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune på tryghedsvandring i Romdrup-Klarup. Tro nu ikke, at Romdrup-Klarup er et utrygt sted at bo, tværtimod, fortæller Romdrup-Klarup Samråd, at arrangementet er for at understøtte trygheden i byen.
 Billede Af Mennesker Paa Tryghedsvandring

Byen er naturskønt beliggende 11 km øst for Aalborg Centrum og 5 km øst for Aalborg Universitet. Klarup og Romdrup er to byer, der er vokset sammen til én, deraf navnet. Byen er en by, hvor de fleste kender hinanden, og støtter op om det gode lokalsamfund, der har mange gode kræfter, der sørger for at få byens borgere samlet. Indbyggerne er glade for at bo i Romdrup-Klarup, og har en forventning om, at de med en tryghedsvandring kan understøtte trygheden i byen.

Samrådet havde forinden vandringen fremsendt bl.a. ruteplan og videooptagelser. Under vandringen blev der drøftet emner som indbyggerne i Romdrup-Klarup har ønsket drøftet, herunder bl.a. belysning, affald, hastighed, anbefalinger og generel forebyggelse og Nabohjælp. Vandringen resulterede i afklaring og konkrete aftaler på initiativer, der kan underbygge trygheden i Romdrup-Klarup.

Her kan du læse mere om tryghedsvandringer

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)