Tager du ansvar for sikkerheden, skipper?

27. maj 2019
Skipperen har ansvaret for, at alle ombord bærer redningsvest. I de kommende uger vil havne i hele landet blive udstyret bl.a. med skilte, som opfordrer fritidssejlere og fiskere til at tage skipperansvar - for sikkerheden og trygheden.

Billede af unge mennesker på båd.jpg

Som skipper har du ikke alene ansvar for, at dit grej er i orden, og at du har tjek på vejrudsigten, når du sejler ud. Du har også ansvar for, at alle ombord bærer redningsvest. I de kommende uger vil havne i hele landet blive udstyret bl.a. med skilte, som opfordrer fritidssejlere og fiskere til at tage skipperansvar.

Dette års SejlSikkert-kampagne, som Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden står bag, handler om at få skipperne til at være det gode eksempel og minde om, at det, de gør, smitter af på resten af besætningen.

Læs mere på TrygFondens hjemmeside "respekt for vand"

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)