Sikkerhed på havnefronten

06. maj 2019
Vi er stolte af vores havnefront. Fjorden samler byen omkring vandet, og det stiller også krav om, at sikkerheden ved, på og under vandet skal være helt i top, så borgerne oplever en høj tryghed.

Billede Aalborg Havnefront

Honnørkajen er yderligere sikret, så de store krydstogtskibe fortsat kan lægge til kaj.4000 tons kampesten har været med til at gøre bunden mere stabil. De store krydstogtskibe bruger mange kræfter på at lægge til og fra kaj. I den forbindelse hvirvles der en masse bundmateriale op, der kan skabe store huller i fjordbunden og fare for, at Honnørkajen ville sætte sig og skride i fjorden.
Derfor handler det både om sikkerhed og tryghed når Honnørkajen bundsikres.
Arbejdet med den nye bundsikring begyndte i januar 2019 og er allerede afsluttet. Efter planen vil der i løbet af 2019 anløbe 35 store krydstogtskibe.  Det er en stigning fra 2018, hvor 33 krydstogtskibe anløb havnen i Aalborg.

Her kan du læse mere om indsatser på Aalborg Havnefront

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)