Social Bæredygtighed

29. april 2019
Arbejdet med tryghed i byens rum og pladser var ét af flere bud på social bæredygtighed i praksis på konference i Aalborg.

Billede Af Mand Der Holder Foredrag

By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune har afholdt konference om social bæredygtighed i praksis. Konferencen viste eksempler på, hvorledes social bæredygtighed implementeres i en byudviklingskontekst. Ud over byvandring i to bydele i Aalborg, var der bl.a. oplæg fra en forsker, Himmerland Boligforening, ALABU Bolig, Råt&Godt og afdelingsleder Stig Stavnskær fra Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune. Stig fortalte om det tryghedsskabende arbejde med socialt udsatte i byens rum og pladser. Det handler om, at der skal findes gode og langtidsholdbare løsninger på, at såvel beboere som de socialt udsatte oplever en følelse af tryghed, når de opholder sig og færdes i Aalborg kommune.

Her kan du læse mere om arbejdet 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)