Nyt hold er klar til at finde deres vej ind

01. april 2019
”En vej ind” hjælper unge med kriminalitetsproblemer, og giver dem større tro på fremtiden gennem en håndholdt indsats. Nu er nye unge klar til at deltage i indsatsen.

”En vej ind” har til formål at få kriminalitetstruede unge væk fra problemskabende fællesskaber og støtte dem i at komme i uddannelse eller beskæftigelse. Metoden er primært målrettet unge i alderen 18-25 år, et nyt hold af unge er nu motiveret for at komme væk fra problemskabende fællesskaber, og i uddannelse og beskæftigelse.

De unge skal de næste fire måneder arbejde efter et fast skema med forskellige aktiviteter. Blandt andet undervisning i ART (Agression Replacement Training) og medborgerskab, MI-samtaler (Motivational Interviewing) og fysisk aktivitet. Herudover undervises de i uddannelses-praktik- og jobmuligheder.

Traeskilt Med Tekst Next Step

Det er ikke kun de nye unge, der er spændte på at se, hvad de næste fire måneder byder på. Pernille Pedersen og Morten Ejgod er nye ansigter i personalegruppen, men for de fleste samarbejdspartnere vil de være kendte ansigter. Pernille, der er ansat som børne- og unge koordinator kommer fra en stilling som afdelingsleder på værestedet Skuret, og har derfra stor erfaring med målgruppen. Morten er ansat i Job- og Ydelsesafdelingen som jobcenterkonsulent i indsatsen. Udover Pernille og Morten består personalegruppen af Peter Buus, der er ansat som mentor i indsatsen.

Du kan kontakte Center for Tværfaglig Forebyggelse på tlf. 99311342, hvis du vil høre mere om indsatsen. 

Læs mere om "En vej ind"

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)