Et trygt natteliv i Aalborg Kommune

29. april 2019
Trygt Natteliv sætter fokus på det gode fællesskab og respekten for hinandens grænser i nattelivet

Billede Af Aften Paa Diskotek

I et tværfagligt samarbejde mellem Aalborg Kommune, Reden Aalborg, Integrationsrådet, DFUNK og Nordjyllands Politi har vi fortsat fokus på at bevare og styrke det gode, trygge fællesskab i nattelivet. Mere konkret arbejdes der netop nu bredt med fænomener som diskrimination og sexisme, som alle aktører er enige om ikke hører hjemme i nattelivet. I det tværfaglige samarbejde står vi stærkest, og ved brug af hinandens forskellige kompetencer og viden ønsker vi at forebygge og være på forkant, før en potentiel problematisk kultur stadfæster sig i nattelivet. Første skridt på vejen er en undersøgelse blandt de unge selv, om deres egne oplevelser af grænseoverskridende adfærd og normer i nattelivet. Med afsæt i undersøgelsen kan vi blive klogere på, hvor meget disse fænomener fylder i det aalborgensiske natteliv.  

Læs mere på DR.DK

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)