Boligorganisationen Lejerbo understøtter trygheden

01. april 2019
Hvis en beboer er begyndende dement, kan der opstår flere utrygge episoder. En dement beboer kan fx. have svært ved pludselig at finde hjem, glemme aftaler og nøgler og tager ud for at handle om natten.

Det er situationer, der kan opstå, hvis en beboer har demens – og hvor bl.a. driftspersonale, afdelingsbestyrelser, naboer og andre beboere kan være en uvurderlig hjælp.

Derfor har endnu én boligorganisation, nemlig Lejerbo, taget initiativ til i samarbejde med frivillighedskoordinator Karin Boye Nielsen, Ældre- og Handicapforvaltningen at understøtte trygheden i boligområderne.

Boligforeningen Lejerbo, holder møde.jpg

Lejerbo´s ejendomsfunktionærer har nu deltaget i et undervisningsforløb med titlen ”Få mere viden om demens og advarselstegn på demens og hvordan kan man imødekomme mennesker med en demenslignende adfærd.” Et forløb, der bl.a. indbefatter fakta om demenssygdomme, og hvorledes man imødekommer beboere med demens.

Læs mere om demensindsatser

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)