Besøg af Ministeriet

04. april 2019
Transport-, Bygnings- og Boligministeriet fik et indblik i, hvorledes der arbejdes med den boligsociale og boligstrategiske sammenkraft i Aalborg Kommune

Vi har haft besøg af vores samarbejdsparter i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Da de skulle på studietur pegede pilen på Aalborg Kommune - behøver vi at nævne, at vi både var glade og stolte! Det blev et par dage i det boligsociale og boligstrategiske tegn. Ud over besøg hos vores gode samarbejdspartnere i boligorganisationerne, fik de et indblik i, hvor meget forebyggende arbejde, samarbejde og samskabelse betyder for en sammenhængende og tryg kommune. 

Tusind tak for besøget.

Besoeg Fra Transport Bygnings Og Boligministeriet

På foto ses repræsentanter for Center for Tværfaglig Forebyggelse, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, Plan- og Udvikling, By- og Landskabsforvaltningen og Ministeriet for Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)