Gå dig til en GRATIS hjertestarter

01. marts 2019
Gør en forskel for trygheden et sted, der betyder noget for dig - sammen med mennesker der betyder noget for dig. Hiv to-tre timer ud af kalenderen søndag 28. april 2019, og gå dig til en GRATIS hjertestarter.

Hjertestartere gør en forskel på liv og død. Hvert sekund tæller, når et hjerte stopper. Derfor samler Hjerteforeningen ind til opsætning af hjertestartere. Hvis du tilmelder dig som indsamler kan du og dem du kender gøre en stor forskel.
Som tak for hjælpen giver Hjerteforeningen en GRATIS hjertestarter og tilbyder et gratis genoplivningskursus til alle grupper, der samler ind på mindst 15 ruter til Hjerteforeningens Landsindsamling den 28. april 2019.

Billede Af Hjertestartere

Pressefoto: Hjerteforeningen

Læs mere og tilmeld dig på hjerteforeningens hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)