Forebyggende tilbud til familier med børn i 0-6 års alderen

11. marts 2019
Er du bekymret for eller i tvivl om dit barns trivsel, kan du få råd og vejledning fra Tværfagligt Team og i et Trivselsforum, med det mål at få dit barn til at blive tryg og i trivsel igen.

I Tværfagligt Team og Trivselsforum mødes du med fagfolk og personale fra dit barns hverdag med det mål at få dit barn i trivsel igen. Tværfagligt Team og Trivselsforum tilbyder en tværfaglig rådgivning og vejledning i forbindelse med dit barns udvikling og opvækst, der giver mulighed for, at du tidligt kan drøfte en bekymring for dit barn. Det kan eksempelvis være alt fra at dit barn.

  • har problemer med at spise eller sove
  • har svært ved at blive renligt
  • er ængsteligt
  • at dit barn har forandret sig
  • at dit barn leger mere for sig selv og er mindre glad
  • at dit barn råber, slår eller bliver valgt fra af andre
  • at dit barn er stille, trist eller trækker sig fra det sociale

I Trivselsforum mødes I til et enkelt møde og får råd og vejledning som forældre og personale hjælper hinanden med at bruge. Samarbejdet med Tværfagligt Team kan være alt fra et enkelt møde til et forløb. I Tværfagligt Team og Trivselsforum drøfter I, hvad der fungerer, og hvad der bekymrer og hvordan I skal arbejde på at skabe forandring og forbedre dit barns trivsel og tryghed.

Billede Af Mennesker Der Er Til Foredrag

På foto ses Boligsocial Forum - ansatte fra boligorganisationer og kommune, der arbejder med boligsocialt arbejde,der får viden om de 4 Tværfaglige Teams og Trivselsforum

Læs mere om Tværfagligt Team og hvad du kan kontakte dem om

Læs mere om Trivselsforum og hvad du kan kontakte dem om

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)