Sorglinje for efterladte

12. februar 2019
Det er svært at tale om død og sorg. Landsdækkende tilbud - Sorglinjen - skal mindske ensomheden og understøtte trygheden for efterladte.

Hvert år dør mere end 50.000 mennesker i Danmark og efterlader mere end 200.000 i sorg. Mange efterladte er ensomme i sorgen. Undersøgelser fra Det Nationale Sorgcenter viser, at 8 ud af 10 efterladte savner nogen at tale med om den, de har mistet og savner.

Sorglinjen holder åbent alle ugens dage fra kl. 17-21 og er bemandet af frivillige, der alle selv har oplevet at miste en nærtstående. På Sorglinjen kan efterladte fra hele landet tale eller skrive med de frivillige via telefon, chat, sms eller brevkasse. Sorglinjen er for alle efterladte fra 13 år og op - uanset, hvem man har mistet og hvornår. Kontakt Sorglinjen på tlf. 70 209 903 eller via chat, sms og brevkasse.

Billede af ældre mands ansigt.jpg

Sorglinjen er oprettet som en del af et partnerskab på sorgområdet mellem Det Nationale Sorgcenter og TrygFonden.

Her kan du læse mere om Sorglinjen

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)