Trygge Bydele

29. januar 2019
Vi kan alle være med til at understøtte trygheden

Det gælder også i de enkelte bydele og boligområder. Hver gang beboerne kan forebygge, at ulykker opstår, og forhindre, at kritiske situationer udvikler sig, er det både til gavn for den enkelte, naboen og for resten af boligområdet.

Derfor indbød Nordjyllands Politi, Beredskabsforbundet, Himmerland Boligforening ved beboerkonsulent og Aalborg Kommune ved Netværkskoordinatorerne i CFTF til et arrangement for boligsociale medarbejdere. Et arrangement, der kan understøtte det sikkerheds- og tryghedsskabende arbejde i boligområderne i Aalborg. Dagen bød på oplæg fra Beredskabsforbundet om GRATIS Robust Borger kursus og fra Nordjyllands Politi om de tilbud Nordjyllands Politi har for at understøtte trygheden i boligområderne, heriblandt samarbejdet i Tryg Bydel

Billede Af Folk Fra Beredskabet Himmerland Og Politiet

Rikke fra Himmerland Boligforening, Mathias og Frits fra Beredskabsforbundet og René fra Nordjyllands Politi

Du kan også få besøg af Beredskabsforbundet og Nordjyllands Politi

Alle kan understøtte sikkerheden og trygheden, derfor kan dit nærområde, bydel, boligområde, din familie, dine kolleger, din sportsklub, foreninger, dine børns institution eller skole også få et GRATIS Robust Borger kursus.

Læs mere og tilmeld dig/jer på Robustborger.dk 

Læs ligeledes mere om Nordjyllands Politis tryghedsfremmende tilbud 

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)