Alabu Bolig understøtter trygheden

31. januar 2019
En beboer, der pludselig har svært ved at finde hjem, glemmer nøgler og aftaler og tager ud for at handle om natten. Det er situationer, der kan opstå, hvis en beboer har demens – og hvor bl.a. driftspersonale, afdelingsbestyrelser, naboer og andre beboere kan være en uvurderlig hjælp.

Derfor har endnu en boligorganisation, nemlig Alabu Bolig taget initiativ til, i samarbejde med frivillighedskoordinator Karin Boye Nielsen, Ældre- og Handicapforvaltningen at understøtte trygheden i boligområderne.

Alabu Boligs teamledere, ejendomsfunktionærer og afdelingsbestyrelser har deltaget i et undervisningsforløb med titlen: ”Få mere viden om demens og advarselstegn på demens og hvordan kan man imødekomme mennesker med en demenslignende adfærd.” Et forløb, der bl.a. indbefatter fakta om demenssygdomme, og hvorledes man imødekommer beboere med demens.

Billede Af Medarbejdere Fra Alabu Boligforening

Her kan du læse mere om demensindsatser

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)