Tak Aalborg

04. december 2018
Aalborg har igen i år ingen boligområder på årets såkaldte ”ghettoliste"

Regeringens liste over såkaldte ”ghettoområder” er offentliggjort. Aalborg Kommune har igen ingen boligområder med på listen. Faktisk er Aalborg den eneste storby i Danmark, der ikke har boligområder på listen over ”ghettoområder” og ”hårde ghettoområder”. Herudover er to boligområder ”røget” af listen for såkaldte ”udsatte boligområder” i Aalborg Kommune, hvilket betyder at vi nu kun har ét boligområde med denne betegnelse. Dette er et tydeligt bevis på, at vi har en rigtig god sammenhængskraft i vores kommune.

Vi siger tak til alle jer der bidrager til en tryg kommune.

Hænder der ligger ovenpå hinanden.jpg

Læs mere på Transport-, Bygnings- og Boligministeriets hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)