Bydelsmødre

16. november 2018
Bogudgivelse om bydelsmødre

Forfatter Lise Andersen, Bydedelsmødrene og AOF Nord inviterede til bogudgivelse af Lises bog ”Den sommer i Peshawar – fortællinger fra Bydelsmødre”. Bogen omhandler 5 bydelsmødres livshistorier. De har oplevet ting, som man end ikke i sin vildeste fantasi kan forestille sig. Historierne tager vejret fra én, men giver samtidig et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at flygte fra alt det, de kender og holder af. Kvinderne bor i dag i Aalborg og på trods af hvad de har været igennem, har de overskud til at støtte andre kvinder i det boligområde de bor i.

Lises bog er dedikeret til bydelsmødrene og er en anerkendelse af Bydelsmødrenes arbejde. Bydelsmødrene påtager sig nemlig en vigtig rolle i boligområderne, de arbejder for større trivsel, øget viden og de er med til at bryde grænser kulturelt som socialt. Når de arbejder på at skabe fællesskaber i boligområderne, er de med til at bryde isolation, skabe netværk og styrke det sociale sikkerhedsnet - de er med til at understøtte trygheden i boligområdet.

I Aalborg og Nørresundby findes der bydelsmødre i Grønnegården, Skelagergårdene og Aalborg Øst.
 Billede Til Helle

Forfatter Lise Andersen og rådmand Mai-Britt Iversen

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)