Taxakørsel giver flere øjne i natten

08. august 2018
Skipper Clements Gade er nu blevet åbnet for taxakørsel og skal være medvirkende til, at der kommer flere øjne i natten

Ved at åbne op for taxakørsel i Skipper Clements Gade giver det mulighed for, at nattens gæster, der bringes til og fra restaurationsmiljøet i taxa, kan tage en smutvej hjem, og dermed spare penge på taxaregningen. Gennemkørsel af taxier i nattetimerne sikrer ligeledes flere øjne i natten, som kan bidrage til at forebygge kriminalitet, og højne trygheden blandt nattens gæster. Naturlig overvågning i form af flere øjne i natten er nemlig en effektiv måde at forebygge kriminalitet og sikre trygheden, da den blotte tilstedeværelse af flere mennesker i bylivet, vil være medvirkende til at sætte normen for god og acceptabel opførsel, og det i sig selv kan være forebyggende.
  Billede af vejskiltning.jpg

Læs mere om Et trygt natteliv

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)