Bo trygt!

12. juni 2018
Antallet af indbrud i Danmark skal reduceres markant

Der sker cirka tre gange så mange indbrud i private hjem i Danmark som i vores nabolande, og indbrud i eget hjem er i dag et tema, der påvirker danskernes tryghed i negativ retning. TrygFonden og Realdania igangsætter derfor nu sammen med Bolius og Det Kriminalpræventive Råd en ambitiøs indsats kaldet Bo trygt! Indsatsen skal reducere antallet af indbrud i private hjem i Danmark til en tredjedel af det nuværende niveau.

Bo Trygt Rgb

For at nå i mål med Bo trygt!-indsatsens ambitiøse målsætning, skal der både i forhold til den enkelte borger, og på et mere strukturelt niveau skabes nye normer for, hvordan vi i Danmark arbejder med indbrudsforebyggelse. Udover at hjælpe danskerne til selv at handle, vil Bo trygt-indsatsen fx også se på, hvilke krav til produkter og byplanlægning, der kan understøtte indbrudsfrie hjem i det hele taget. Tiltag mod hæleri, som er med til at holde tyvenes forretning i gang, og etablering af nye mærkningsordninger, som kan forebygge, at tyven bryder ind, vil også være blandt fokusområderne.

Læs mere om Bo trygt! og bestil et gratis låsetjek 

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)