Brug 2 sek. mere

09. maj 2018
Ny kampagne sætter fokus på krydsulykker i trafikken

Aalborg Kommune sætter sammen med Rådet for Sikker Trafik gang i en ny landsdækkende kampagne "Brug 2 sek. mere", som har til formål at forebygge ulykker i kryds ved at opfordre både cyklister og bilister til at orientere sig bedre.

Hvert forår er der tusindvis af danskere, der igen finder cyklen frem, og det er en aktuel anledning til at minde cyklister om at orientere sig grundigt og samtidig huske bilisterne på, at der kommer flere cyklende ud i trafikken. Derfor sætter Aalborg Kommune via kampagnen "Brug 2 sek. mere" fokus på trafiksikkerhed i perioden fra 7. maj til 27. maj 2018.

To ud af tre alvorlige cyklistulykker sker dér, hvor vejene går på tværs af hinanden. Det er alt for mange, og imens andre ulykkestyper i trafikken falder, er antallet af cyklistulykker i kryds ikke reduceret.

Aalborg Kommune sætter fokus på kampagnen ved at male budskabet på asfalten og sætte plakater op i lygtepæle ved 14 udvalgte kryds.

Brug 2 Sek Mere Pressefoto1

Her kan du læse mere om kampagnen "Brug 2 sek. mere"

Brug 2 sek. mere for, at vi alle kan være mere sikre og trygge i trafikken.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)