Årets Demensven går til...

07. maj 2018
Karin Boye Nielsen, der velfortjent er kåret som årets demensven af Alzheimerforeningen

Karin har i den grad fortjent prisen som årets demensven, hun gør en forskel for demente i Aalborg Kommune, hun har bl.a. været med til at skaffe halvdelen af de godt 6000 demensvenner, der i dag findes i Aalborg Kommune.

Karin, der er ansat som frivilligkoordinator og demensveninstruktør i Aalborg Kommune, har med ildhu, entusiasme og engagement arbejdet for at udbrede viden omkring demenssygdomme, for at skabe en mere tryg og demensvenlig kommune.
Stort tillykke med prisen.
  Demensvenpris 3Demensvenpris 4

 Læs mere om arbejdet med demens i Aalborg Kommune

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)