Sikkerhed på havnefronten

13. april 2018
Sikkerhed via termiske kameraer på havnefronten får endnu et boost.
Her ser du et billede af Aalborg midtby

 I Aalborg er vi stolte af vores havnefront. Fjorden samler byen omkring vandet, og det stiller også krav om, at sikkerheden ved vandet skal være helt i top, så borgerne oplever en høj tryghed.
Der arbejdes kontinuerligt med at øge havnesikkerheden i et tæt samarbejde mellem mange forskellige parter. Der er iværksat en række foranstaltninger for at opgradere havnesikkerheden, bl.a. øget belysning, etablering af flere redningsposter, nye stiger, reflekser, ændring af vejudformning, og arbejdet med varmefølsomme kameraer også kaldet termiske kameraer.

Netop det banebrydende arbejde med de termiske kameraer har fået endnu et boost. TrygFonden har nemlig tildelt midler til videreudvikling af havnesikkerhed, hvor termiske kameraer hjælper redningsmandskabet med at spotte personer, der er faldet i havnen, så de kan reddes.

Du kan læse mere om projektet på AAU´s hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)