Aalborg har den højeste tryghed

06. marts 2018
Politiets tryghedsindeks er udkommet, af de målte byer har Aalborg den højeste tryghed.

Billede Af Aalborg Taarnet”Politiets Tryghedsindeks” udkommer én gang årligt. Undersøgelsen omfatter hele Danmark, de 12 politikredse i Danmark, de fem største byer, og de særligt udsatte boligområder. Tryghedsindekset (tryghedsundersøgelsen) for 2017 udkom i februar 2018 og viste, at trygheden i Aalborg ligger på samme niveau som i 2016. Aalborg er den af de målte byer, der har den højeste tryghed. Ved du, at vi i Aalborg gennem flere år har haft et særligt fokus på aktiviteter, der kunne understøtte trygheden, heriblandt via de tryghedsfremmende indsatser i ”Tryg Aalborg – en mere tryg kommune”.

Læs mere om de tryghedsfremmende initiativer i Tryg Aalborg 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)