Det adresseløse Sundhedscenter

07. februar 2018
Aalborg Kommune satser endnu mere på den nære sundhed. Sundheds - og Kulturforvaltningen opretter nu "det adresseløse sundhedscenter" for at give bedre service til landdistriktets borgere. En service, der underbygger sundheden og trygheden for borgerne i kommunen.

Aalborg Kommune er en stor kommune og der er langt til nogle af rehabiliteringstilbuddene. Derfor ser vi frem til, på sigt, at kunne byde velkommen i ”det adresseløse sundhedscenter” – et mobilt tilbud med træningsudstyr, der vil kunne tilbyde tilgængelig sundhed til borgerne der bl.a. bor i landdistrikterne i kommunen. Der samarbejdes med lokale nøglepersoner, foreninger m.v. om, hvor tilbuddet skal rulles ud. Særligt de bevægelseshæmmede, borgere med KOL, diabetes 2 eller hjertediagnose, ældre og psykisk sårbare vil kunne profitere af et sundhedstilbud, der bliver forankret lokalt.

Pige Og Aeldre Menneske

  Læs mere i pressemedelelsen fra Aalborg Kommune

Del indhold