Den mest trygge storby - Aalborg

04. januar 2018
Dette var overskriften på en artikel bragt i Nordjyske Stiftstidende juleaften.

Der henvises til en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGo på Rambølls opfordring. I undersøgelsen er borgere fra København, Aarhus, Odense, Aalborg , Esbjerg, Vejle og Køge blevet adspurgt. I artiklen fremgår det, at 44% af de adspurgte aalborgensere svarer, at der i høj eller meget høj grad er tryghed mod kriminalitet i Aalborg. Aalborg er på dette parameter topscorer blandt de syv byer i undersøgelsen og heraf udledes, at borgere i Aalborg er mindre utrygge end borgere i andre større byer, hvilket også underbygges af Politiets Tryghedsindeks.

Læs undersøgelsen her

Aalborgbillede.jpg

Artiklen er bragt i Nordjyske Stiftstidende, den 24. december 2017, side 9

 

 

Del indhold