Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Voksne lærer at cykle i trafikken

Voksne lærer at cykle i trafikken

På to hjul er det er lettere at komme på uddannelse og job, ordne ærinder og cykle til børnehave, skole og fritidsaktiviteter med børnene.

Sammen med vores samarbejdspartnere i Tryg Aalborg, FrivilligAalborg, Kvarterværkstedet, Øst i Centrum/SØ i Centrum - Den Boligsociale Helhedsplan i Aalborg Øst og Aalborg SØ, Den Boligsociale Helhedsplan i Løvvangen og Job- og Integration i Aalborg Kommune, SparNord Fonden har vi lavet et gratis, praktisk cykelkursus inklusiv en teoriprøve, som lærer voksne at cykle og begå sig i trafikken.

Det er nemlig ikke alle voksne, der kan cykle. Men på to hjul er det er lettere at komme på uddannelse og job, ordne ærinder og cykle til børnehave, skole og fritidsaktiviteter med børnene – og så får man sin daglige motion. 

Cykelkurset har været udbudt i Aalborg Øst, Løvvangen og nu senest i Aalborg Sydøst. Her startede 10 kvinder på kurset tilbage i marts 2023. Med base på Seminarieskolen, Mylius Erichsens vej, har de siden mødtes én gang om ugen for at øve sig sammen. 

Den 26. juni klokken 16-18 var der så prøve, hvor Knud fra vores forebyggelsesafdeling testede kvindernes trafikale viden og efterfølgende uddelte diplomer til de stolte, nyudklækkede cyklister. 

Læs mere om Tryg Aalborgs indsatser på trafikområdet

 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Aalborg Kommune
Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen