Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Tryghedsvandring i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune

Tryghedsvandring i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune

Da Statsminister Mette Frederiksen skulle besøge Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen i Aalborg, var der blandt andet et ønske om at høre om tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune.

I august besøgte Danmarks Statsminister Mette Frederiksen Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen i Aalborg. Statsministeren havde i den forbindelse et ønske om at høre nærmere om samarbejdet i Tryg Aalborg, og nogle af Tryg Aalborgs prioriterede indsatser, heriblandt tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune.

Det er afgørende for os alle, at alle oplever en følelse af tryghed der, hvor de bor og færdes. Tryghedsvandringerne skal ses som et redskab til at understøtte den aktuelle tryghed i et geografisk område. Tryghedsvandringer foretages af samråd sammen med andre vigtige nøglepersoner i nærområderne og i fællesskab med Nordjyllands Politi, Aalborg Kommune og Nordjyllands Beredskab. Vigtigst af alt, tryghedsvandringen tager udgangspunkt i den viden som det lokale samråd og lokale nøglepersoner har, simpelthen fordi det er dem, der har det største kendskab til de lokale forhold.

Vi er meget taknemmelige for opmærksomheden fra statsministeren omkring det vigtige samarbejde og samskabelse om at understøtte trygheden i vores nærområder og Aalborg Kommune.

Se TV2 udsendelse omkring besøget

Læs mere om tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune

Er du en del af et samråd i Aalborg Kommune og har I et ønske om en tryghedsvandring, kan du kontakte Koordinator for Tryghedsvandringer Steen Bruun Andersen på tlf. 25202253 eller
på mail steen.andersen@aalborg.dk.

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Aalborg Kommune
Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen