Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Gratis hjerteredderkursus

Gratis hjerteredderkursus

Bestil et gratis hjerteredderkursus. Det varer 30 minutter, og instruktøren kommer ud til jer.

Cirka 5000 danskere får hvert år hjertestop udenfor hospital. Heraf overlever cirka 14 procent. Overlevelsen kan øges op til 50-70 procent, hvis der handles hurtigt og med brug af en hjertestarter.


Nu kan du og dem du kender få viden om, hvordan I kan anvende en hjertestarter og gøre en livsvigtig forskel for et andet menneske.
Træder du hurtigt til med hjertemassage og kunstigt åndedræt, vinder du tid, indtil ambulancen når frem. Og med brug af en hjertestarter inden for få minutter kan chancen for at overleve være helt op til 70 procent.

Nu kan du på 30 minutter få viden om, hvordan du kan anvende en hjertestarter og gøre en livsvigtig forskel for et andet menneske. Kurset er gratis for privat personer og foreninger. Det varer 30 minutter, og instruktøren kommer ud til jer. Ved et hjerteredderkursus lærer du at træde til med genoplivning og bruge en hjertestarter. Du skal blot samle en gruppe på minimum 5 personer over 12 år, så sørger Hjerteforeningen for, at I får et gratis hjerteredderkursus af en af hjerteforeningens frivillige instruktører. Din gruppe kan bestå af kolleger, ansatte, naboer, folk fra sportsklubben, foreningen, venner, familie med videre. Kursets korte varighed betyder, at det kan passe ind i en hverdag, og I kan i fællesskab gøre en forskel for trygheden.

Læs mere og tilmeld dig et gratis hjerterstarterkursus på Hjerteforeningens hjemmeside 

Ud over tilbuddet om gratis hjertestarterkursus sætter Hjerteforeningen, via Nordstart projektet, 280 nye hjertestartere op i Nordjylland som en del af et forskningsprojekt. I NordStart vil hjerteforskere sætte turbo på især to elementer, nemlig optimering af placeringer af hjertestartere og massiv uddannelse i genoplivning af lokalbefolkningen.

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen