Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Et trygt natteliv

Et trygt natteliv

Digitaliserings- og ligestillingsminister på besøg i Jomfru Ane Gade.

Den 26. juni fik samarbejdet i Tryg Aalborg og særligt et trygt natteliv besøg af digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre. Ministeren havde selv ønsket at besøge Aalborg for at få inspiration til en ny national handlingsplan, der omhandler tryghed i nattelivet med fokus på kvinders tryghed.  

Ministeren og delegation mødtes med flere repræsentanter fra samarbejdet med et trygt natteliv, herunder Martin Bossen fra Safehouse, Lars Børsting fra Rekom Group A/S, politidirektør i Nordjyllands Politi Anne Marie Roum Svendsen, politikommissær fra Nordjyllands Politi, Simon Hjorth Jacobsen, rådmand i Aalborg Kommune, Nuuradiin Salah Hussein og børne- og familiechef i Aalborg Kommune, Hanne Husted Manata.

Ministeren fik en præsentation af samarbejdet i Tryg Aalborg med fokus på et trygt natteliv. Her blev blandt andet fortalt om Safe House, restaurationernes arbejde i forhold til tryghed og særligt fokus på særlige målgrupper i nattelivet, og tiltag i forhold til medskabelse med unge, for eksempel  informationskampagne og kulturarbejde. Herefter var der en dialog for at ministeren kunne afsøge elementer i forbindelse med en ny national handlingsplan, der omhandler tryghed i nattelivet med fokus på kvinders tryghed.

Læs mere om indsatsen Trygt Natteliv på Tryg Aalborg

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Aalborg Kommune
Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen